Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Başliklar
destruction
07-26-2005, 10:48 PM
arkadaşlar bence foruma siyaset ve güncel olaylarla ilgili bir bölüm açılmalı çünkü bir süre sonra forumdaki konular ilginçliğini kaybediyorlar mesela ben ezberledim artık forumu böylece güncel olayları buradan takip edebiliriz hemde forumun ratingi açısından iyi olur ;)
Gulencocuk
07-26-2005, 11:57 PM
kesinlikle katılıyorum dostum. büyüdükçe yeni şeylere ihtiyaç duyuyor forum.. aramıza farklı şeylerden hoşlanan insanlar katılıyo.. onlarında isteklerine cevap vermek lazım.. siyaset konusuna gelince.. iyi sayılırım... saygılar..
SAAT : 01 : 38
Gulencocuk
07-27-2005, 10:40 AM
Diğer Arkadaşların da Yorumlarını Dinleyelim....
osmis
07-27-2005, 11:13 AM
olabilir. ama sınırlı olmalı çünkü siyaset konusunda çok tartışma çıkabilir benden sölemesi
;)
destruction
07-27-2005, 11:36 AM
ya zaten siyasetin amacı tartışma fikir alışverişi
destruction
09-02-2005, 03:13 PM
ee noldu bu yeni başlıklar olayı
hakanozkan0671
09-02-2005, 03:25 PM
arkadaşlar bence foruma siyaset ve güncel olaylarla ilgili bir bölüm açılmalı çünkü bir süre sonra forumdaki konular ilginçliğini kaybediyorlar mesela ben ezberledim artık forumu böylece güncel olayları buradan takip edebiliriz hemde forumun ratingi açısından iyi olur ;)
Güncel diye bir bölüm zaten var , siyaset ile ilgili bölüm açılması fikrine tam destek veriyorum , ancak bu bölümde hakaret , aşağılama ve küfür kesinlikle engellenmeli , herkes özgür biçimde görüşlerini belirtmeli , bu görüşe karşı olanlar ise fikir sahibinin kişiliğine ve düşüncesine saldırmadan , kendi fikirlerini açıklayıcı bir şekilde anlatmalıdır. Aksi taktirde sadece bir şov alanına dönüşür...
kalitelikontrol
09-03-2005, 01:09 PM
ekonomi bölümüde yok.Ben bir iki yazı yazdım ama bir yorum gelmeyince devam edilmiyor.Ama buralarda(özellikle siyaset)oluşacak tartışmaların önü biraz zor alınır.Biraz foruma baktım en basit konu bile 10-15 cevap almış tartışma olmuş hemde saçma sapan şeylerden ötürü
hakanozkan0671
09-03-2005, 02:18 PM
ekonomi bölümüde yok.Ben bir iki yazı yazdım ama bir yorum gelmeyince devam edilmiyor.Ama buralarda(özellikle siyaset)oluşacak tartışmaların önü biraz zor alınır.Biraz foruma baktım en basit konu bile 10-15 cevap almış tartışma olmuş hemde saçma sapan şeylerden ötürü
Evet dostum işte bu saçmasapanlığı ortadan kaldırmak için siyaset büölümü , diğer bölümlerden ayrı olmalı , konu başlığını sadece moderator açmalı , konudan sapmalar ve yakışıksız yorumlar olursa hemen müdahele etmeli...Cevap sayısı tabii ki çok olmalı ki heyecan olsun , canlılık olsun , siyasetin kendiside zaten öyle değilmi???
vBulletin v3.7.0 Beta 2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.