Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya Beyler Herkes Bi Bilgisayarinin özelliklerini Print Screen Yapabilirmi???
kaHEN
09-22-2005, 11:42 AM
Bilgisayar Almayı Düşünüomda Herkes Bi Print Scrren Yaparsa Bilgisayarının Özelliklerini Çok sevaba geçecek.
hahahha olm
kim ugraşırlan :D
hem senin bilgisayarın var lan :D
6 milyardı kolonlar hariç :D
eheeeeuehe
Gulencocuk
09-22-2005, 02:45 PM
Printscreen yapmak yerine yazabilir bence.
ben başliim mesela.
p4 3.0 HT
Asus p4p800
1 gb(512mbx2) Twinmos ddr400
128mb MSI NX6600GT
160gb Samsung IDE
17" Philips 107T5
Asus 1604P DVD-RW
52x32x52 Lg
52x Lg
U.S Robotics 9105
wallaha aklıma gelen bu kadar.
hotfix
09-22-2005, 04:15 PM
Arkadaşların bilgisayarlarının sistemlerini yazmalarının sana ne gibi bir faydası olacak anlayamadım.Bilgisayar alacaksan gider istediğin sistemi söyler alırsın.
Gereksiz bir konu bence......................... ..Bu işin içinde bir iş var.Bence kimse yazmasın...........
Arkadaşların bilgisayarlarının sistemlerini yazmalarının sana ne gibi bir faydası olacak anlayamadım.Bilgisayar alacaksan gider istediğin sistemi söyler alırsın.
Gereksiz bir konu bence......................... ..Bu işin içinde bir iş var.Bence kimse yazmasın...........
yok abi o çocuk bi sakatlık yapmaz ben kefilim ona
sınıf arki m o benm RAHAT OLN ;)
kaHEN
09-22-2005, 04:40 PM
hahah :D lem bilgisayarının özelliklerini yazmanın ne gibi bi sakıncası olabilirki yani senin sölediğin bilgisayarların özelliklerinden yararlanıp senin bilgisayara zararmı vercem??? HAYIR.. sadece millet nası bilgisayara kullanıo bi öğrenmek istedim. ve de fatih ben yeni bi bilgisayar alcam bunuda duymuş ol !ok!
hahah :D lem bilgisayarının özelliklerini yazmanın ne gibi bi sakıncası olabilirki yani senin sölediğin bilgisayarların özelliklerinden yararlanıp senin bilgisayara zararmı vercem??? HAYIR.. sadece millet nası bilgisayara kullanıo bi öğrenmek istedim. ve de fatih ben yeni bi bilgisayar alcam bunuda duymuş ol !ok!
olm bura muhabbet yeri değil
dogru senin baban zengin 6milyar+kolonların masrafı bilg. ından sonra bi tande dahamı
şaşırmam :D
:D :p :p :p
AHMee4
09-22-2005, 04:48 PM
Bu konu için donanım bölümünde başlık açabilir ve iyi bir donanım hakkında bilgi,yada memnun olduğunuz konfigürasyonlar diye sorabilirsin arkadaşım.Benden söylemesi daha çabuk sonuca ulaşırsın.Yinede sen bilirsin tabii.Tavsiyem an kartta asus tan,asus kullanıyorsan ram da kingstone den,işlemcide yeni pentium 64 bitten,
Gulencocuk
09-22-2005, 04:48 PM
ii tamam işte ben yazdım. bi kaç ark daha yazsın bilgilen bakalım. sonra bizden öneride alabilirsin, kafanda şekillendiği zaman alcağın bilg özellikleri.
AHMee4
09-22-2005, 05:04 PM
ben bilgisayarım simgesinde özellikler bölümünün print screen yapıldığı zaman bi şekilde ordaki bilgilerden o bilgisayarın hacklenebildiğini duymuştum
Gulencocuk
09-22-2005, 05:07 PM
ben bilgisayarım simgesinde özellikler bölümünün print screen yapıldığı zaman bi şekilde ordaki bilgilerden o bilgisayarın hacklenebildiğini duymuştum
yok bea aga.
çok zor ordan hacklenmeleri. İMKANSZI! bence
hotfix
09-22-2005, 05:18 PM
P4 64 Bit işlemci,
120 Gb sata hd,
256 Mb 64 bit ekran kartı,
creative 5+1 speaker,
Sony 19'' monitör,
microsoft klavye mause,
Sony Dvd RW,
Sony Cd rom
LC Ekranlı kasa,
Geek ADSL router modem,
512 Mb Ram,
Windows XP işletim sistemi.
Benim konfigrasyon...............işi ne yarar umarım.........
MiLiTaN
09-25-2005, 01:47 PM
çok gereksiz!
kaHEN
09-26-2005, 02:38 PM
ÇOK tşkürler beyler Aradığım pc yi buldum herkesten allah razı olsun gereksiz diyenlerden de.
Yeni alacağım PC şöle markalarını bilmiom ama özellikleri açısından şöle
Server Anakartı
4gb ram
512mb ekran kartı(256*2)
200 gb harddisk
Çift İşlemci(Pentuim4*2)
CreativeSoundcard
İşte geriside sallama şeylerden ibaret herkesten allah razı olsun hakkınızı helal edin :)
ÇOK tşkürler beyler Aradığım pc yi buldum herkesten allah razı olsun gereksiz diyenlerden de.
Yeni alacağım PC şöle markalarını bilmiom ama özellikleri açısından şöle
Server Anakartı
4gb ram
512mb ekran kartı(256*2)
200 gb harddisk
Çift İşlemci(Pentuim4*2)
CreativeSoundcard
İşte geriside sallama şeylerden ibaret herkesten allah razı olsun hakkınızı helal edin :)
yalan söölüyoo almıyacak bu bilgisayar
:D
:D :) :) :)
hayırlı olsn lan :D
@BeJeCktt
09-27-2005, 09:53 AM
bendeki pc biraz eski ya:D
hava atıyoo abi babası zengin o yüzden hem bu gecen yaz abd de iddi tatil yaptı orda melez leri yaladı lar geldiler çoook zengin babası türkiye naylon kralı :D ahahhaha
Balaban
09-27-2005, 10:37 AM
bendeki pc biraz eski ya:D
bendekine antika degeri biçiyolar şükret sen :D
.adolf
09-27-2005, 12:03 PM
fakonun arkisinin acacagı konu bu kadar olur ..... bi de sistem ozelliklerinin bilinmesiyle pc nin hacklenebilecegini dusunen bi arki war allah akıl fikir wersin bence ...neyse mide we bas agrım dolayısıyla daha fazla yazamayacaım
flooder
09-28-2005, 09:14 AM
ya sende ne alaka yok artık allah allah ya nerler biliyormuş bu millet haberimiz yokumş :D
fakonun arkisinin acacagı konu bu kadar olur ..... bi de sistem ozelliklerinin bilinmesiyle pc nin hacklenebilecegini dusunen bi arki war allah akıl fikir wersin bence ...neyse mide we bas agrım dolayısıyla daha fazla yazamayacaım
lütfen terbiyesizlik yapma adolf bengenmiyorsanız girmezsiniz beyfendi
:)
:D
AHMee4
09-28-2005, 10:37 AM
P4 64 Bit işlemci,
120 Gb sata hd,
256 Mb 64 bit ekran kartı,
creative 5+1 speaker,
Sony 19'' monitör,
microsoft klavye mause,
Sony Dvd RW,
Sony Cd rom
LC Ekranlı kasa,
Geek ADSL router modem,
512 Mb Ram,
Windows XP işletim sistemi.
Benim konfigrasyon...............işi ne yarar umarım.........
Hotfix sana bir tavsiye,64 bit pent işlemciler şu anda 500 ytl.yani adam konuyu çözmüşte ben bilgin olsun diye söylüyorum,yılbaşından sonra çıkacaktı bu işlemciler ama amd ler 64 biti piyasaya erkenden sürünce bunlarda yüksek fiyattan çıktı.eğer almaya niyetlenirsen falan 2 ay sık dişini 2 ay sonra %30 ila %45 arasında indirim olacak.+sony 17'' lcd monitörlerde kampanya haftaya başlayacak ve 500ytl olan fiyatlar 350-400 ytl ye kadar çekilecek...yani bunu benim konfigürasyon demeni almayı düşündüğün konfigürasyon olarak algıladığım için yazıyorum.aldıysanda yapacak bişi yok :D :D
smaster
09-29-2005, 06:30 AM
SON ALDIĞIM BİLGİSAYAR İŞYERİNE
İŞLEMCİ :AMD ATHLON 64BIT 3000+ 939PIN
ANAKART :AMD 939 GIGABYTE GA-K8NF-9NF4 PCIEXP+SES+LAN
KASA :ASUS TA231 SİYAH
EKRAN KARTI :128MB ASUS ATI RX300SE PCI EXP
RAM :512MB DDR 400MHz
KLAVYE+MOUSE :MICROSOFT MULTIMEDIA KLAVYE+OPTIK MOUSE KABLOLU
MONİTÖR :17” SAMSUNG 793DF FLAT GRİ/SİYAH
SABİT DİSK :80GB WESTERN DIGITAL 7200RPM SATA
DVD-RW :SAMSUNG +- DUAL
İŞLETİM SİSTEMİ :MS WINDOWS XP HOME EDITION TR
kaHEN
09-30-2005, 04:37 PM
iiyii yaa sizde de iyi pcler var hani ama ben sınır ötesini istiom ya :)
vBulletin v3.7.0 Beta 2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.