PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : the OSMANLI

berkan3512
06-09-2005, 07:51 PM
arkadaşlar si,ze zahmet aşağıdaki siteye üye olur musunuz??
Şanlı Osmanlı'mızın tarihi hakkında bilgi edinip tarışabileceğiniz bi ortam..

Hade Türk gençliği olarak üye ol bu siteye göz dağı ver Dünya'ya,meydan oku insanlığa....

http://www.theottomans.org/turkce/index.asp

Hade beyler büyütelim şu siteyi gençlik olarak hade

yangec
06-09-2005, 08:04 PM
eline sağlık gerçekten güzel bir site

bldr123
06-10-2005, 03:25 AM
Güzelmiş arkadaşım teşşekkür ederim.
Bence de herkes üye olsun,olmalı!!!

genç_5000
06-10-2005, 03:26 AM
Evet çok iyi bir siteymiş ben de üye oldum herkes de olsun atalarımıza sahip çıkalım ne de olsa onlar bizim için hiç düşünmeden şehit oldular.....

berkan3512
06-10-2005, 11:44 AM
Ya beyler bu kadar kişi mi üye oldu şimdi...
Lütfen arkadaşlar bi bakın şu siteye...

toxic26
06-14-2005, 08:30 AM
arkadaşlar si,ze zahmet aşağıdaki siteye üye olur musunuz??
Şanlı Osmanlı'mızın tarihi hakkında bilgi edinip tarışabileceğiniz bi ortam..

Hade Türk gençliği olarak üye ol bu siteye göz dağı ver Dünya'ya,meydan oku insanlığa....

http://www.theottomans.org/turkce/index.asp

Hade beyler büyütelim şu siteyi gençlik olarak hade

Dünya İmparatorluğumu?Kim? bizmi?Kendimizi yönetmeyi beceremezken hemde! Öncelikle Türk Gençliğine şunu sormak gerekmezmi?Osmalı türkmüydü değilmiydi?Ben Türk diye bilmiyorumda.Türkler Kurmuş Olabilir Ama
Osmanlı Türk Değil.istenildiği kadar Polemik konusu yapılabilir tabikide okuyup araştırırsanız görürsünüz diyeyim.Birde Kendimizi takdir edeceğimize birileri bizi takdir etse diyorum. Tabi Ne diyo lan bu herif vay hain diyenleride duyar gibiyim.Ben Cumhuriyetin Türk Asıllı olduğunu söylüyorum.kösem sultan örneği ukraynalı babaannem yok benim.Ulu Önder Son sözü koymuş zaten 'ne mutlu türküm diyene' diyerek.
Ya benim ruhum anarşist galiba hep muhalefet olmak zorundamıyım.neden iki Gaz da ben vermiyorumki?tamam tamam boşverin her köyün bir delisi her sezar'ın bir brutüsü vardır misali gene kuyuya bir taş atmıyayım.(dedim ama atmış bulundum sallamayın siz beni)

berkan3512
06-14-2005, 01:10 PM
Arkadaşım YÜCE OSAMANLI nın torunu olarak elbette benim amacım her zaman büyük olacaktır.Sen kendi kimliğinin ne olduğunu ne kadar biliyorsun da böyle faşistçe yazı yazıyorsun...Biliyorsun ki biz TÜRKİYE CUMHURİYETİ devleti vatadaşları olarak OSMANLI nın torunlarıyız...Yani onlar neyse biz de oyuz...Ayrıca İngilizlerin yapmış olduğu bir araştırmaya göre de TÜRKİYE halkının pek de TÜRK olmadığı ortaya çıktı...Osmanlı 3 kıtanın DEDE sidir...Biz OSMANLI yı Türk olduğu için sevmedik...Bir de biz kendimizi ne kadar yönetebiliyoruz diye mantıksız bir muhalefet dikkatimi çekti..Evet biz Dünya'yı bizden nefret etmeleriyle ortak paydada toplamışız...Böyle bir Dünya elbette bizim önümüze her türlü engeli koyacaktır e bu şartlarda da kusursuz bir yönetim bekleyemeyiz değil mi...Gerçekleri gör ve okuduğunu anlayarak yanıtla bundan sonra olur mu...

KISKANILANLAR TAKDİR EDİLMEZLER!!!!!

ceren
06-16-2005, 08:30 AM
üye oldum bunu burda yayınladığın için teşekkür ederim.

berkan3512
06-16-2005, 10:18 AM
üye oldum bunu burda yayınladığın için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim ilgi/alakandan dolayı...

sayra
06-16-2005, 09:14 PM
Dünya İmparatorluğumu?Kim? bizmi?Kendimizi yönetmeyi beceremezken hemde! Öncelikle Türk Gençliğine şunu sormak gerekmezmi?Osmalı türkmüydü değilmiydi?Ben Türk diye bilmiyorumda.Türkler Kurmuş Olabilir Ama
Osmanlı Türk Değil.istenildiği kadar Polemik konusu yapılabilir tabikide okuyup araştırırsanız görürsünüz diyeyim.Birde Kendimizi takdir edeceğimize birileri bizi takdir etse diyorum. Tabi Ne diyo lan bu herif vay hain diyenleride duyar gibiyim.Ben Cumhuriyetin Türk Asıllı olduğunu söylüyorum.kösem sultan örneği ukraynalı babaannem yok benim.Ulu Önder Son sözü koymuş zaten 'ne mutlu türküm diyene' diyerek.
Ya benim ruhum anarşist galiba hep muhalefet olmak zorundamıyım.neden iki Gaz da ben vermiyorumki?tamam tamam boşverin her köyün bir delisi her sezar'ın bir brutüsü vardır misali gene kuyuya bir taş atmıyayım.(dedim ama atmış bulundum sallamayın siz beni)

ayıp ya ayıp kendimizi yönetemzken fln kardeşim beğenmiyorsanız tarihinizi yönetimizini fasasını fisosunu gidin başka memlekette yaşayın ya kimse kusura bakmasında türküm ve gurur duyuyorum ülkeyi senin gibi düşünenler bu hale getirdi ztn arkadaşım lütfen herkes "bizden adam olmas" derse ne olur olurmu olmaz tabi hayret ya dayanamam bu kadarına şakası olmaz bu işin sallamayın diyo bide ya

sayra
06-16-2005, 09:15 PM
berkan sen saol kardeşim ztn vermiştin bu siteyi bana diğer arkadaşlarlada paylaştığın için