PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sok hic gormedim forumda

ayvalikli
01-26-2006, 12:09 AM
simdiye kadar gorduyum en iyi torrent sitesi www.seedler.com turkiye iicn de adresleri var bu steye girip te turk bayragini tiklayinca cikiyor karsimiza bir cok torrent sitesi denedim bunun kadar hizli calisanin bulamadim ama ben turkiyeden girmiyoru belki bununda etkisi vardir onu yorumlarinizdan anliyacagim yorumalri bekliyorum

AHMee4
01-27-2006, 11:58 AM
ben üye oldum gayet güzel bir site teşekkürler+rep :)

swordlionxxx
02-23-2006, 08:58 PM
eline sağlık güzel site

Gulencocuk
02-23-2006, 10:19 PM
Wallaha ben filelist.org ve torrentbytes.net den şaşmayın derim. 2sindede üyelik alanamıor. Çünkü limit hep dolu. Adamlar sürekli, kullanılmayan uyelikleri temizliolar ve bu arada yakalamanız gerekiyor. Bunu yakalamak içinde program var. Mesela ben bugun 2sindende uyelik aldım programlarla. Uzun zamandır almaya çalışıyordum..Sonunda kısmet oldu.
Bu arada burdan indirdiğiniz filmlerde şifre vs gibi sorunlar olmaz. Çünkü, filmler kontrol edilior ve her filmde filmin kalitesi vs gibi yorumları bulabilirsiniz..
artı olarak bu sitelerdeki torrent linkleri en çok kullanılan ve seed(kaynak) edilen linkler oldugu için , genelde maximum hızda indirebilirsiniz.
Tavsiye ederim..

askom
02-25-2006, 10:07 AM
peki nasıl üye olacaz hep dolu diyosun?
dediğin gibi diger siteler çok yawaş speed düşüşk zaten baplantım 256 bide düşük olunca download etmek kabus oluyor

Gulencocuk
02-25-2006, 12:42 PM
peki nasıl üye olacaz hep dolu diyosun?
dediğin gibi diger siteler çok yawaş speed düşüşk zaten baplantım 256 bide düşük olunca download etmek kabus oluyor
Linkini verdiğim rar dosyasını indir. Hangi siteden uyelik istiosan onu aç, Rar'dan cikan dosyalardan..
Gerisi zaten basit.
İstediğin kullanıcı adı, parola ve Mail'i yazıosun.. Ve yukarıdaki "Empezar" butonuna basıosun.
Bi boşluk yakaladıgı zaman hemen seni üye yapıor fakat bu 5-10 dk. da oluyor. Onun için beklemek zorundasın. Sana bi uyarı yazısı vericek. Onu veridği zaman , --hani rapid den download yapmak için resimdeki karakterleri yazıyoruz ya--, onun gibi bişi çıkıcak. Onu hızlı bi şekilde ve düzgün olarak yazıcaksın..
3 tane seçenek var altta. Onlarıda seçiceksin ve submit'i tıklıcaksın. Bunları hızlı bişekilde yapki, üye olasın.. Kolay gelsin..

Dosya Boyutu : 1mb
http://rapidshare.de/files/14100997/Filelistvetorrentbytes_uyelik_ Prog.rar.html
(Dosyayı hemenpaylas.com'a upload edicektim fakat servis dışıydı. Gerekirse orayada eklerim..)

SaMBaCı
02-25-2006, 04:05 PM
saol kardeş eline saglık