PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Server da Norton 2005 i kurup terminallere dağıtma

golgeadam
07-10-2005, 08:35 AM
Herkese iyi çalışmalar,

Yine birşeyler sorup hem kendimin hem de diğer arkadaşların da öğrenebilmeleri için bir konu açmak istedim.

Sorum şu: Win 2003 Sever a Norton 2005 18 Kullanıcılı Virüs programını kurduktan sonra terminallere dağıtımı en kolay ve en sağlıklı nasıl olur. Cevaplarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden ço teşekkür ederim. Saygılar...

AfterRain
07-13-2005, 09:25 AM
nortonun corporate sürümüyle bunu yapabilirsin. kurulumund server veya client seçeneği çıkıyor. kolayca ayarlanıyor.

quisimodo
07-13-2005, 09:30 AM
Bunun için Active Directory yapısı olmadı gerek Domain üzerinden yetkilendirme yapabilirsin
mesela benim çalıştığım yerde onu kullanıyoruz 600 e yakın clientt var norton corporote editon üle sağlıyoruz ama dediğim gibi domain yapısına geçmen gerek

golgeadam
07-13-2005, 12:15 PM
Teşekkürler arkadaşlar. Bende de Corporate edition var. Önce server üzerinde paylaşıma açtım ardından da client kısmından terminallere kurulumunu yaptım. Terminaller server üzerinden güncellemeleri alıyolar. Herşey iyi ama tek sorun terminalleri yavaşlatıyor. Hatta bazen çekilmez oluyor. Acaba bunun bir çaresi var mıdır?