Orijinalini görmek için tıklayınız : metal fırtına...
ozyko
05-06-2005, 12:52 PM
olay kitap metal fırtına elinizin altında,mutlaka okuyun...
smaster
07-19-2005, 12:49 PM
saola ya. 7.5 YTl vermekten kurtuldum uehueheue
yangec
07-27-2005, 01:01 PM
ya bu kitap tamamen amerikayı yücelten ve türk milletinin onurunu kıran bir kitap bizim askeri varlığımızı bir kaç komando tugayı ve iki tümenden oluştuğu idda ediliyor avrupanın en büyük hava gücü yok sayılıyor bir haftada kullanılamaz hale geliyor denizden sesyok....bu kitap masal bile olamayacak kadar kötü bir şekilde yazılmış çünkü açıkları çok bir kaç soru:
baskın diye nitelendirilen operasyon acaba kaç kişi ile gerçekleştirildi... Adana gibi 1 milyon insanın yaşadığı bir şehir kaç saate işgal edilebilir...iki tane apaçi ile bir tümen yok olamaz Çanakkale gibi dar bir boğazda sadece 7,62 mm tüfekle boğazdan geçen bir geminin köprüsüne saldırıda buluna bilirsin ve şu andaki tüm Amerakan kuvvetleri çanakkaleye gelse yine geçemez bütün gelibolu bir cephanelik en ilginci eryx ve milan dan başka bizim kısa menzilli füzemiz yok gibi stingerler nerde acaba diğer hava savunma istasyonları hemen fark edilep vuruluyor bunda hiç bir mantık yok çünkü fark eden de fark edilir ve düşer...
ve binlerce mermi atılırken hiç bir heli kopter alçaktan uçamaz vs vs...
gayet güzel bir amerikan propagandası
burcu19
07-27-2005, 01:16 PM
ya bu kitap tamamen amerikayı yücelten ve türk milletinin onurunu kıran bir kitap bizim askeri varlığımızı bir kaç komando tugayı ve iki tümenden oluştuğu idda ediliyor avrupanın en büyük hava gücü yok sayılıyor bir haftada kullanılamaz hale geliyor denizden sesyok....bu kitap masal bile olamayacak kadar kötü bir şekilde yazılmış çünkü açıkları çok bir kaç soru:
baskın diye nitelendirilen operasyon acaba kaç kişi ile gerçekleştirildi... Adana gibi 1 milyon insanın yaşadığı bir şehir kaç saate işgal edilebilir...iki tane apaçi ile bir tümen yok olamaz Çanakkale gibi dar bir boğazda sadece 7,62 mm tüfekle boğazdan geçen bir geminin köprüsüne saldırıda buluna bilirsin ve şu andaki tüm Amerakan kuvvetleri çanakkaleye gelse yine geçemez bütün gelibolu bir cephanelik en ilginci eryx ve milan dan başka bizim kısa menzilli füzemiz yok gibi stingerler nerde acaba diğer hava savunma istasyonları hemen fark edilep vuruluyor bunda hiç bir mantık yok çünkü fark eden de fark edilir ve düşer...
ve binlerce mermi atılırken hiç bir heli kopter alçaktan uçamaz vs vs...
gayet güzel bir amerikan propagandası
kesinlikle katılıyorum arkadasa
ChiLeKesH
07-28-2005, 01:06 PM
bense Tam Tersi Diyorum onların ne kadar şey olabilceklerini gösteriyo...!
yangec
08-01-2005, 03:11 PM
bense Tam Tersi Diyorum onların ne kadar şey olabilceklerini gösteriyo...!
ne olabileceklerini?????
Askerlik mantığının kabul etmediği hadiseler meydana gelmiş cesur ABD askeri (3 tane) Gölcükte bir kahvehaneye geliyor ve halka bağırıp çağırıyo ve geri dönüyorlar...Ankaranın göbeğine indirmenin ertesi günü halka yiyecek dağıtıyorlar...Amerikalı general helikopterin üstünden makinalı tüfekle türk özel timlerinin üstüne ateş ediyor.....Türk haber kurumları iyi haber vermekten korkuyolar (trt dahil ama bahsedilmemiş) işgal daha başlamadığı halde...
2005 yılında Fellucede AMERİKALI bir grup asker yerde yatan bir kişinin üstüne şarjörlerini boşaltıyor....Ebu-Gureyb'de savunmasız sivillere yapılanlar yazmakla bitmez...
Bir tarafta savaşın her anında kahraman amerikalılar diğer tarafında -beni vurmasınlar diye keleşini akşam karanlığında sokağa fırlatan BARKIN (daha sonra eşi haleye tecavüz ediliyor ve kendi de ölüyor) ezeli DÜŞMANIMIZ RUSYA'dan yardım (Kurtuluş savaşında bolşevikler ileriye dönük olarak destek vrmişlerdir ancak daha sonra ilşkiler kesilmiştir bu Atatürk'ün görünmeyen bir siyasi başarısı olmuştur...koministlere kolumuzu kaptırmamışızdır) alarak tam olmasada galip geliyoruz...küçük bir anektot da geri çekilirken bıraktıkları araçlara biz el koyuyoruz resmen mezar hırsızına benzetiliyoruz
mahoni_19
08-15-2005, 09:36 AM
saol dostum okuyslım bskslım nedemişler hakkımızda
kep_kep
12-17-2005, 11:34 PM
yengeç çok komiksin türk ordusunun hava kuvvetleri avrupanın en iyisiymiş ha-ha-ha bir uçak bile üretemezkenmi. bu masalları bırakın gözünüzü seveyim. Uçaktan geçtik türk ordusunun kendi tasarımını yapıp seri üretimine geçtiği tüfeği bileyok :) daş gibi G3 müz var deme sakın :))
miroglu31
01-26-2006, 01:26 PM
ya arkadaşlar budünyada türk ordusunu yenebilecek bir ordu yok bunu tarihtede gördük şimdide görmekteyiz o sadece bir roman dünyada ençok asker çıkaran ülke biziz tam 19,5 milyon asker çıkartabiliyoruz.şuan sanırım 600,000 bin askerimiz var.buna az diyenler olacaktır.ama şunu unutmayın türkiye avrupanın ve hatta dünyanın en genç nüfusuna sahip bir ülke milyonlarca gencimiz var.onun için ordu bünyesinde fazla asker tutmak istemiyor.herhangi bir savaş durumunda hemen askerler toparlanacaktır.Özellikle metal fırtınada ABD askerlerinin ellerini kollarını salllayarak ankaraya kadar gelmesi beni güldürdü.hiç bir ülke türkiyeyle savaşmayı göze alamaz gerek askerimiz olsun gerek milletimiz olsun türkiyeye giren askerlere bu toprakları mezar ederler.Bakmayın biz şimdi birbirimizi yiyoruz ama bizi nekadar dağıtırlarsa dağıtsın türk milleti vatanı söz konusu oldumu dünyada emsali görülmemiş bir örgütlenmeye gider.Buna şöyle örnek verebiliriz.Diyelim evde kardeşinizle kavga ettiniz.ve daha sonra dışarıdan hiç tanımadığınız biri gelip kardeşinizi dövmeye kalktı izin verirmisiniz?HAYIR.Bu kitap sadece bir roman dünya türk ordusunun gücünü biliyo biz boşu boşuna suriyeye 5 dakkada kuzeyinizden girer güneyinizden çıkarız demedik.ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ünde dediği gibi "MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR" Savaşçı ve mücadelecilik türk milletinin genlerinde var amaç bunları harekete geçirip.Milletimizin kendine gelmesini sağlamak
miroglu31
01-26-2006, 01:34 PM
bu arada bu gerçek dünyanın en iyi 2. hava kuvvetine sahibiz ABD den sonra.AYRICA bilinçsiz ce konuşup insanları sinir etmeyelim bizzat ankarada F-16 üretiliyor.1960 larda yaşamıyoruz.G3 müş şimdi neredeyse bütün orduda M16 kullanılıyor.Bırakta tatbikatlarda g3 kullansınlar.şimdi ben sana gülüyorum heheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
ayvalikli
02-01-2006, 10:24 AM
cok hos bir konu insanlar birseyler paylasmis gercekten forum hakkettiyini buluyoir bole olunca sagol paylasimin icn kardesim yorumlari cinde
vBulletin v3.7.0 Beta 2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.