PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fatura hocaya

zazacı
10-10-2005, 11:26 AM
http://www.aksam.com.tr/foto/2005/10/10/s2.jpghttp://www.aksam.com.tr/foto/2005/10/10/s2.jpg Avrupa'ya erken havlu atan, ligde de zirvenin gerilerine düşen Trabzonspor, teknik heyette yapılan değişiklikle sorunları aşmaya çalışıyor. Ancak, sakatlıklar ve Gökdeniz'in 10 ay ceza alması gibi nedenlerden dolayı Karadeniz ekibinin işi oldukça zor. Buna bir de kalecilerin formsuzluğunun eklenmesi, Bordo-Mavili takımı iyice sıkıntıya soktu. Brezilya'dan transfer edilen Jefferson'un beklenen performansı sergileyememesi ve PAF takımından getirilip, G.Saray maçında forma giyen genç Tolga'nın hatalı goller yemesi, teknik heyette bir değişikliğin daha yaşanmasına neden oldu.

HAMİT CİHAN GÖREVE

Trabzonspor Yönetimi, kaleci antrenörü Bilal Çetinkaya'yı görevinden alarak, yerine Hamit Cihan'ı getirdi. Bu değişikliğin, kalecilerin performanısını nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Hafta sonu Samsunspor'la zorlu bir doksan dakika oynayacak Bordo-Mavili ekipte, üçüncü kaleci Hasan Sönmez'in de maç eksiği bulunması yeni antrenör Cihan'ı düşündürüyor. Yeni Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in Jefferson, Tolga ve Hasan Sönmez'i yakın takibe aldığı öğrenildi. Antrenmanlarda ise üç filebekçisinin son derece tedirgin ve moralsiz oldukları dikkatten kaçmıyor.

En çok golü severim

Trabzonspor'da devraldığı enkazı ayağa kaldırmak için kolları sıvayan Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, en iyi savunmanın hücum olduğunu söyledi. Boşnak çalıştırıcı, 'Futbolcuyken forvette görev yapıyordum. Çalıştırdığım takımları da her zaman hücuma dönük oynattım. Trabzonspor forvetinin çok gol atmasını istiyorum. Zaten gördüğüm kadarıyla golcü bir takıma sahibiz. Bu benim için önemli bir avantaj' diye konuştu.

ÇALIŞAN KALIR

Bordo-Mavili camiada herkesten fedakarlık beklediğini ifade eden Halilhodziç, 'Kulübün politikasını yöneticiler belirler. Sahadaki politanın yöneticisi ise teknik direktörtördür. En büyük prensibim çok çalışmaktır. Bu prensibe uyanlar, benimle birlikte yollarına devam ederler, uymanlarla yollarımız ayrılır. Gittiğim her yerde uzun vadeli hedeflerim oldu. Trabzonspor benden memnun kalırsa, uzun yıllar birlikte çalışabiliriz' dedi.

G.Saray yenilgisine takılıp kalmamalıyız

Sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ülkesinde tedavi gören Szymkowiak ve PFDK'nın 10 ay ceza verdiği Gökdeniz Karadeniz, Trabzon'a geldi. Szymkowiak, havalimanında yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve iki hafta sonra koşulara başlayabileceğini söyledi. Galatasaray maçını internetten seyrettiğini ve talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirten Polonyalı futbolcu, 'Benim sakat olmam, Gökdeniz'in de oynamaması nedeniyle karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyordum. Ama her şey bitmiş değil. Lig uzun bir maraton, Bu karşılaşmaya takılıp kalmamalıyız' diye konuştu. Szymkowiak, Şenol Güneş'in görevden ayrılmasına üzüldüğünü ifade ederken, Vahid Halilhodziç'in çok disiplinli bir hoca olduğunu bildiğini de sözlerine ekledi.

Tomas Jun'a onbir şansı

Sparta Prag'dan 3.5 milyon Euro gibi yüksek bir rakama transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve yedek kulübesine takılan Tomas Jun'a yeniden onbir şansı doğdu. Vahid Halilhodziç'in Fatih Tekke'nin yokluğunda sahaya sürmeyi planladığı Jun, oynaması durumunda, kendisine verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi. Çek yıldız, 'Fatih'i aratmamak için elimden geleni yapacağım' dedi.