PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cyberlink Media Show Resim Videolarınızı Efektli,Müzikli v Efektli Yazılarla İzleyin

AHMee4
04-19-2006, 10:21 AM
Resim v Videolarınızı Efektli,Müzikli v Efektli Yazılarla İzleyin-Cyberlink MediaShow

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar Programın Adı "Cyberlink Media Show v3" bu zamana kadar elinize bu kadar kolay kullanımlı ve bu kadar muhteşem bir efekt programı geçmemiştir. Daha önce yine burada paylaşıma sunmuştum bu programı. Cyberlink firmasının çıkarmış olduğu bu programla fotoğraflarınıza ve videolarınıza muhteşem geçiş efekleri ekleyebiliyorsunuz. ayrıca zaman ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz tek bir müzikle efektlerinizi ayarlayabiliyorsunuz,isterseni z her resime ayrı ayrı müzik ekleyebiliyorsunuz. en mükemmel özelliğide her resime muhteşem efektlerle gelen yazı yaabiliyorsunuz. ekrana resim yada video geldikten sonra hangi resmin üzerine yazdıysanız o resim geldikten sonra muhteşem efektlerle yazı geliyor. ve hazırladığınız showu ister vcd, dvd, exe ve ekran koruyucu olarakta kayıt edebiliyorsunuz. Saygılarımla...

Download --> http://rapidshare.de/files/7848114/setup.exe.html

AHMee4
04-19-2006, 10:48 AM
isim değiştirildi ( İsim + Versiyon + Açıklama ) teşekkürler dostum :)

Gulencocuk
04-19-2006, 05:57 PM
sagol dostum eline sağlık

akrep8
04-19-2006, 09:09 PM
Teşekkürler , Ellerine sağlık.

musti6552
04-21-2006, 02:28 PM
saolasın hocam da bu trial versiyonu bunu nasıl kullanabiliriz serial veya crackı varsa yayımlayabilir misin acaba? simdiden tesekkurler

yashukawa
04-21-2006, 02:44 PM
eline emeğine saglık...

Gulencocuk
04-21-2006, 02:57 PM
vay dostum vay