Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex in Muhteşem Gölünü Arıyorum !
Gulencocuk
08-30-2005, 08:36 PM
Arkadaşlar türkiye bu gol için Ayağa kalktı ben Daha izliyemedim. ya... şu alexsin gölünü indirebiliceğimiz bi site yokmu.. Yada. capsları.. alex in göllerini indirebilicegimiz bi site varsa bu başlık altında paylaşalım.. şimdiden .. tşk. herkese..
Gulencocuk
08-30-2005, 08:42 PM
ahanda googleden aradım ve buldum
buyrun izlyein
http://srv9.qfile.de/operator.php?sysm=file_transfe r&sysf=center&file_id=220635&file_name=Alex-yok_boeyle_bir_gol.mpg.html
Gulencocuk
08-30-2005, 08:44 PM
Bi BJK li olarak sana yardım etmek istedim. Buyur izle. Güzel golmüş. Ama abartılcak kadarda değil yani. Tamam güzelde, bazıları dünyanın en güzel golü falan diolar. Bayaa güldüm:D:D
http://img370.imageshack.us/img370/1382/buraya4ee1km.gif (http://imageshack.us)
BURDAAANN (http://www.antu.com/naklenx/2005-2006/fener_samsun/fenerbahce1samsunspor1.mpg)
.adolf
08-31-2005, 06:52 PM
ne başarınız var allahını sewersen.
0 çektiniz geldiniz şamp lig nde. hangi başarıdan bahsedion sen?
turkiyede en cok sampiyon olan klubuz daha ne olsun ayrıca bjk gibi mahkeme kararıyla yıldız takmıyoruz
osmis
08-31-2005, 07:16 PM
zihohaha resmi ligden önceki şampiyonlullarımız sayılsa forma yıldızla kaplı olurdu. hem ayrıca gs hadi uefa kupasını filan aldı super kupayı aldı siz ne yaptınız_? ne başarınız var? kaç şampiyonluunuz var?
artık sus evo. ne desen bundan sonra boş. takarız altı ay yatarız...
LAAAN YETER BEAA susun olm halaaa tartışıyonuz
kardeşlerim yapmayın millet düdüklüyooo bannkaları soyuyolar
acaba plan yaparken tartısıolarmı fb gs bjk die
içlerine tüküriiim yaa
fanatizm yerin dibine batsın
birbiriyle kavga edilirmi spor bu
tabi izliiceksiniz ama
izlemeyin oynayın size faydası olsun
takımınız için çakı taşımayın :D
sustalı susturur çünkü ;)
Gulencocuk
08-31-2005, 09:31 PM
Selamlar,
Arkadaşım neden kendini kasıyorsun bu kadar ?yaw alt tarafı güzel golmüş helal olsun yaa desen ne olur ?Yani bu kadar lafı evirip kıvırana kadar tebrikler ben bir eziktaşlıyım ama tebrik ederim desen bizde sana kalkıp bizde seni tebrik ederiz desek hoş olmaz mı ?Biz düşman değiliz arkadaşlar haberiniz olsun.... :o
Tamam Türkiyenin en zengini,en çok taraftar sahibi,en güçlüsü,en imrenileni,en iyisiz ve hepsinden daha güzeli en büyüğüyüz biz FENERBAHÇE yiz.Ve yaptığınız her türlü ayıba rağmen sizleri düşman olarak görmüyoruz.
Hadi kalın sağlıcakla... ;)
İşte.. Gerçek Fenerli Dediğin Böle olur.. Helal Sana dostum.. Yıllarca Galatasaray , Trabzon - bjk bize Düşman oldu.. Ama biz hiç Bir zaman Onları düşman olarak görmedik.. gs uefayı kazandıgı zaman .. Sevinçten havalara uçtuk.. bjk li gs li trabzonlular gibi fener şampiyonlar liginde sıfır çeksin diye dua etmedik.. saygılar.. İŞTE BİZİM FARKIMIZ BU.......
Gulencocuk
08-31-2005, 09:41 PM
İşte.. Gerçek Fenerli Dediğin Böle olur.. Helal Sana dostum.. Yıllarca Galatasaray , Trabzon - bjk bize Düşman oldu.. Ama biz hiç Bir zaman Onları düşman olarak görmedik.. gs uefayı kazandıgı zaman .. Sevinçten havalara uçtuk.. bjk li gs li trabzonlular gibi fener şampiyonlar liginde sıfır çeksin diye dua etmedik.. saygılar.. İŞTE BİZİM FARKIMIZ BU.......
1-GS, UEFA yı aldığında bi tane Fblinin sewindiğini görmedim. Nerden çıkardın bunu yaws.
2-fb nin 0 çekmesi için neden dua edelim. Resmen saçmalamışın.Bunlara anca siz inanırsınız.Sizin farkınız bu işte.
Bu arada Ömer Çavuşoğlu, GS uefa yı aldığında kıskançlıktan ağlamıştı. bunuda unutmayalım.
osmis
08-31-2005, 10:15 PM
Ya hadi git. bi anda GS ye yalamalık yapmaya başladın. hadi gs neyseymiş. hani siz değilmiydiniz "tesadüf" diyen. Kedi uzanamadığı ciğere piss dermiş.
ne saçmalıyon la sen. biz gerçekleri konuşuyoz yalamalıkmış. hepsinden nefret ediyorum ama sizden iyi takım oldukları kesin. artık sus evo ;)
her türlü takılır. bilezik kolye. fayans döşenir :D :D
Gulencocuk
08-31-2005, 10:25 PM
ya ne takmasından bahsedion.Ne çabuk unuttun kalede pancu, 10 kişiyle size 4-3 taktığımız maçı, sen hala yok her türlü takılır yok sus.
Yaa zaten size yardım edende kabahat. Ne yazarsan yaz cvp yazmıcam artık.hade gömdüm...
osmis
08-31-2005, 10:27 PM
haha belli o 4-3 kafanda yer etmiş senin. onu savunmak için böyle yazılar yazıyorsun. evet yendiniz sizi tebrik ediyorum. zuhahaha olm varya ya sende kafa yok ya da ben hasta filkanım 13 puan gerinizden gelip şampiyon oluyoruz sen hala diyosun ki 4-3 tamam 4-3 yendiniz size helal olsun zihohahaha :D :D :) :)
bilezik takmaya dewam :cool:
Gulencocuk
08-31-2005, 10:33 PM
1-GS, UEFA yı aldığında bi tane Fblinin sewindiğini görmedim. Nerden çıkardın bunu yaws.
2-fb nin 0 çekmesi için neden dua edelim. Resmen saçmalamışın.Bunlara anca siz inanırsınız.Sizin farkınız bu işte.
Bu arada Ömer Çavuşoğlu, GS uefa yı aldığında kıskançlıktan ağlamıştı. bunuda unutmayalım.
Bence Sen Saçmalıyon dostum Galibaa Güneş Çarptı.. Seni.. Bi doktora Gözük Bence... :) :D :D :D
Gulencocuk
08-31-2005, 10:37 PM
Haklısınız.(yoksa konu kapanmaz)
Bence kilitlensin
osmis
08-31-2005, 10:52 PM
suscam dion hala susmadın evo karar ver dewam edelim mi?
vBulletin v3.7.0 Beta 2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.